Våre behandlinger

Medisinsk fotterapi blir utført av offentlig autorisert fotterapeut. En offentlig autorisert fotterapeut er utdannet i og kan behandle de fleste typer lidelser knyttet til fotens hud, negler, muskler og skjelett. De vanligste behandlinger vi utfører er:

Medisinsk fotbehandling

Vår fotterapeut utfører sjekk av føtter og kartlegger informasjon om udefinerbare plager i legger, knær, og hofte, for eventuelt å iverksette biomekanisk terapi. Deretter følger fotbad, stell, rensing av neglfalser og klipp av negler. Der det er påkrevd, vil også tykke negler bli slipt ned. Er det fotvorter, vil disse bli beskåret og penslet med effektivt vortemiddel, og torner vil bli fjernet. Hard hud og eventuelle sprekker i huden vil bli fjernet med skalpell og deretter slipt vekk med en skånsom slipemaskin med vann. Føttene vil få en lett fotmassasje med fuktighetsgivende krem etter endt behandling. Råd og veiledning angående føttene og sko vil bli gitt under behandlingen.
890,- for 40-45 minutter behandling

Utvidet medisinsk fotbehandling

Behandlingen er den samme som medisinsk fotbehandling, med tillegg av en peeling, og en oljebehandling i varmepose. Dette gir et «boost» til føtter med tørr hud!
1200,- for 55-60 minutter behandling

Punktbehandling

Behandlingen består av et fotbad, samt rens og stell av negler. Etter behandling, en lett massasje med fuktighetsgivende krem.
690,- for 20-25 minutter behandling

Inngrodd negl

En negl som har «grodd inn i huden» kan være veldig smertefullt. Her renser vi neglfalsen for rester av død hud, klipper neglen riktig, og avlaster huden ved bruk av en spange. Denne er usynlig og løfter neglen opp fra huden på kantene av tåen og utgjør ingen smerte.
350,- per spange, i tillegg til behandling

Behandling av smerter i fot, legg, kne, eller hofte

Muskel og skjelettlidelser er ofte veldig sammensatt, og føttenes anatomi, pasientens gange, og styringsfaktorer i sko spiller en stor rolle. I dag vet vi at skoen både kan utløse, opprettholde, og forverre plagene i kroppen. Plantar fasciitt, mortens, og smerter i forfot, er bare noen av disse plagene som kan oppstå.

Vi utfører ganganalyse, og muskel- og leddtester for å finne årsakssammenhenger til smertene. Basert på utfallet av analysen, vil det i etterkant kunne bli laget en individuell medisinsk såle, tilpasset pasientens behov. Informasjon om sko og behov for «riktig» gange vil bli gjennomgått, noe som er nødvendig for å bli kvitt plager som plantar fasciitt, mortons nevrom, og smerter i forfot. Dette gjelder også mer udefinerbare smerter i legg, kne, og hofter.
840,- for 30 minutter konsultasjon

Til forsiden

Kontakt oss:

Finn oss:

Adresse:

Kjelsåsveien 7
0488 Oslo

Telefon:

22 22 22 08

ePost:

post@grefsenfot.no

Kollektivt:

Trikkelinje 17 eller 18til Grefsen stasjon, t-bane til Sinsen eller ring oss for nærmere forklaring

Gratis parkering med parkeringsbillett fra automat

©2019 Grefsen Fotterapi